Premier Inn Hotel


And then everything came to pass almost exactly like I thought it would. The preset lights and music, the smokey kiss, the bed. Stumbling sunblind round the driveway the next morning. The motel scotch, the percoset. But that was just a story. Reality is in the details and even if you can predict what’s going to happen you can’t imagine how you’ll feel. I love Dick, Chris Krauss

M. avea o relatie falsa si tensionata in ciuda aparentelor. Cuvintele mieroase si petrecerea timpului liber in spatiul virtual nu faceau decat sa adanceasca vidul dintre ei. Fugeau unul de celalalt cum puteau iar ce ii tinea impreuna erau practicul si materialul de zi cu zi. Nici vacanta din Marbella de care doar ea s-a ocupat sa o organizeze si cum sa o petreaca, deoarece el nu se dadea jos din pat doar cu greu, nu i-a adus la sentimente mai bune, nici sexul nu s-a imbunatatit. Aveau lumea la picioare si ei stateau in cusca lor.
M. era satula dar nu avea curajul sa se elibereze. Nu stia sa isi valorifice calitatile si sa plece sa traiasca singura pentru ca nu stia cum. Nu a fost educata sa gandeasca si sa faca ce ii place doar ce trebuie, sa critice si implicit sa se judece cel mai aspru. Stia ca prima ei incercare era fondata pe o baza falsa si esuase cu brio iar acum ii era teama sa se mai razvrateasca. De cand se mutase cu P. nu a avut nici un orgasm, sexul era cel mai jalnic vreodata si el nu contenea sa ii spuna ca totul va fi bine, se mintea pe el si voia sa o minta si pe ea si sa o subjuge prin asa zisa bunatate. Nu era nevoie caci M. stia ca nu se va repara nimic niciodata. Ranile trecutului si cuvintele mieroase nu provoaca nici erectii sanatoase si nici orgasme. Ei nu se potriveau si rezistenta pe care a opus-o el la schimbare cand s-au mutat impreuna ca asa a fost necesar si impus de viata, inca producea suferinta. Nu s-a sters si nici prescris nimic. Ea era optimista la gandul ca P. pleca in concediu fara ea dar incerca sa ii planteze semintele vinovatiei. Mai ca cedase si si-a luat concediu fara plata sa mearga sa petreaca si cu mama ei intr-o statiune,  niste zile linistite, la care avea sa se alature si el. Evenimentele politice de ultima ora nu o incurajau sa plece. Va ramane pe loc. Era frustrata sexual si ii facea ochi dulci unui baiat la locul de munca dar din fericire munceau la aceiasi firma. El ii raspundea desi nu vorbea bine limba tarii unde se aflau dar nici nu conta, ea nu avea nevoie de prea mult dialog ci de un comportament galant si sex pasional. Desi baiatul stia ca sta cu cineva si e intr-o relatie a venit sa se intalneasca cu ea la o cafea. Nu aveau foarte multe de spus caci isi tineau in frau orice urma de entuziasm dar au ramas si la un vin pe terasa in aer liber. Seara continua sontac, mai ales ca el incerca sa ii spuna cat de mult il plac femeile si isi tragea ocheade si cu o fatuca de la masa vecina. Pentru M. nu conta si nici nu se simtea ofensata. Baiatul ii ceruse sa ii spuna ce doreste si de ce are nevoie. Aha, deci, no filter. Se oferise sa ii faca un masaj bun. A stat putin pe ganduri dar ajunse cat ai clipi la concluzia ca de asta se si afla acolo si s-a lasat invitata la hotelul care se inalta la doi pasi de terasa unde se aflau. Hotelul era stategic amplasat, iar etajul 11 oferea o vedere panoramica superba asupra partii de est a orasului. Luminile sclipitoare pe bolta innorata de iunie si cladirile nou ridicate langa arhitectura veche o scoteau din cotidian si o proiectau in alta sfera. Uneori ai nevoie de inaltimi ca sa revii cu picioarele pe pamant cat mai constienta de pozitia ta de la sol, mai linistita si fericita.
Luminile orasului strapungeau camera prin geamurile cortina. Privelistea era ametitoare in acea noapte racoroasa de vara englezeasca. Luminile invadau ca niste martori patul in care se aflau cei doi amorezi goi in cearsafurile marmoreene, drapandu-le trupurile ostenite de incercarile de a se elibera de durerea cotidiana, a trecutului, dobandita prin ADN-ul generatiilor anterioare, de stari patologice de care nu te poti vindeca doar prin alte pacate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s