I release – Mantras – Transformare – Shifting your life – Redemption


I release any subconscious resistance from receiving money, retaining money and experiencing money.

With love I let go of any vows, any contracts, of any agreements and pacts that I made to you or you made to me that stop us both from living a life of harmony, love and grace. I declare it all complete. May you learn the lessons that I am here to teach you and may I integrate that lessons that you are here to teach me. Thank you very much.

I chose to set myself free by ending this charade and putting the cards on the table, also receiving a feedback. I needed him to kniw that we don’t need to pretend a relationship. He told me that it would’t be working between the two of us because of my commenting, my age and giving myself.
I tried to stand up again by getting my position back and rise myself. Now, that he understood I was just pretending and wasn’t true it  feels better or worse. I couldn’t let him with the impressio  that I was weak and I revealed myself, that that was my true self that he was playing with. I’d rather him know I was pretending, now he told md I can simulate a relationship without being spotted. I gave him a few clues about my previous relationship so I  gained credibility. I needed this theatrical closure, so harming and traumatizing end without which I cannot let it go and go on. I needed him to agree with our current reality. I couldn’t carry this by myself. The truth and my mirrored image into him was painfully misleading people and therefore hurting me. My actions were not clear, straightforward and valued directions. My struggle was set up by me.

Ma trezesc, ma ridic din pat val-vartej si incep… nu stiu cu ce sa ma imbrac, o fi cald sau racoare azi? Imi pun o rochie si tocuri, dupa ce imi fac micul ritual de infrumusetare ce consta din aplicarea unui rimel din cele proaspat achizitionate si un ruj. Poate imi dau si cu un iluminator depinde cat de sifonata ma trezesc. Cand am timp imi fac si un smoothie din legumele pe care le am la indemana: varza, marar, mar, banana…
Pornesc spre DLR fie pe jos fie cu autobuzul, pe peron ma imi verific telefonul si zambesc, mesajul care ma face sa vibrez de entuziasm. Evadare spre taramul imaginatiei si a pasiunii, trezirea simturilor la viata. Se anunta o zi minunata si eu sunt pe culmile excitatiei. Antrenoarea mea virtuala de educatie sentimentala m-ar incuraja. Aventura mea prinde contur.                               

Shifting and redemption
Cuvintele nu sunt de-ajuns sa redea simtirile inimii cu artere lemnoase si rasucite precum o padure adanca si nepatrunsa de nimeni. Pretul venirii mele la Londra l-am platit de un an si sase luni, nu inteleg ce planuri mai avea cu mine Universul de ma lasa sa ma usuc de doruri necunoscute inca si singuratati apasatoare.
Insa a venit si ziua in care unde dai si unde crapa, ma pregatisem sa accept un barbat sa ma scoata din monotonie dar se intamplse ca acesta sa dispara si in locul lui sa apara el, atat de banal incat pe loc m-am grabit sa ii acord credit din oficiu ca sa am cu cine comunica. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti, caci aici a luat sfarsit starea mea de liniste si fara batai de cap. Imi doream cu toata fiinta o aventura si iata ca ocazia nu a intarziat sa apara.
Imi intrebasem partenerul daca se impaca cu gandul acesta, si spre surprinderea  mea, raspunsul a  venit mai usor si satisfacator decat ma asteptam. Nu ma retinea nimic. Aveam dezlegare sa dau curs provocarilor. Asta ma si pregateam sa fac, sa imi pregatesc arsenalul de replici virtuale.
Dupa o luna de intalniri si despartirea cu mare tam-tam de C eram complet pierduta si depasita de situatie dar ma lasam dusa de curent iar el curentul nu ma menaja deloc. Cu cat ma impotriveam sentimentelor si imi respingeam starea de fapt cu atat ma cufundam in adancuri iar el castiga teren mai mult in mintea si sufletul meu. Ma apucase de dupa cap, o ameteala, o ameteala care ma acaparase pana in picioare de nu vedeam pe unde pasesc. Asta era starea mea, ma uitam la el si imi spuneam ca e un monstru sa puna stapanire pe mine si sa nu ma elibereze nici o clipa ba mai strans si mai strans in fiecare zi iar eu ma zbateam in neputinta mea. Durerea era nemarginita caci nu puteam sa o declar, vorbele mi se opreau si innecau in gat iar ce razbatea era nearticulat si fara sens.
Dar a venit si vremea concediilor si a escapadelor pe meleagurile natale, a ragazului. Am continuat sa ma framant de ce zbuciumul meu e mut iar strigatul surd, nici urma de intampinare din partea lui. M-am uitat la mine si mi-am spus ca daca el a fost un monstru si eu am fost caci suntem ce iubim si atragem ceea ce suntem iar eu ma transformasem de mult. Calaul meu imi reflecta propria-mi imagine. Eu ma sabotam si imi alegeam barbatii carora sa le devin victima, imi asezam vulnerabilitatile in palmele lor si capul pe esafod, barbati indispinibili emotional trimisi de universul perfect care imi stia nevoile. El eram mesagerul meu. Ce nu acceptam si constientizam in interior mi se proiecta si venea spre mine din exterior. Era vremea vindecarii. Un al transformarilor si prezentei in viata. E timpul sa merg mai departe si sa rezonez cu perfectiunea universului, sa primesc darurile acestuia, sa ma vindec de durere si suferinte din trecut. Nu e nevoie de calai sa intelegem cat de duri si nemilosi suntem cu noi. Avem nevoie de blandete si compasiune, bunatate si compasiune pentru ca aceeiasi sa vina spre noi. Cat de mult ma judeca el pe mine, cat era de nemilos asa eram eu fata de mine.

Ai intrat in viata mea cand am avut nevoie de tine, fara sa stiu, prin Universul atotstiutor si corect. Am suferit pentru tot ce mi-ai adus si provocat prin aparitia ta dar nu regret nimic. M-am contopit cu tine ca sa ma desprind de ce era redubdant in viata mea. Totul a fost perfect iar tu ti-ai indeplinit rolul. M-ai ajutat sa imi construiesc drum spre viitor, sa pasesc spre echilibrum, spre mine. Iti multumesc, ne redau perfectiunii daca asta decide universul. Te apreciez si apreciez toata aparitia ta in fiinta mea.

Ma  eliberez de orice pact si angajament, juramant ca nu o sa ma iubesc sincer vreodata, de credinta ca nu sunt vrednica de iubire adevarata din partea partenerului perfect daruit de Univers. Vreau sa primesc dragoste adevarata si sa ofer dragoste adevarata. Ma eliberez de orice resentiment fata de relatiile anterioare si persoane gresite, experiente traumatizante din trecut. Imbratisez seninatatea si increderea in viitorul meu.

I lovingly embrace change with ease and grace.
I thank an appreciate my perfect partner for showing into my reality right now. I release any subconscious resistance.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s